2. Tapahtuma kaudella 2018

Paikan vaihto urheilukentälle oli monien mieleen.  Siirtyykö paikka jatkossakin tähän, oli yleinen kysymys?  Lähdössä  yhteisesti päätettiin että katsotaan paraneeko ajat tältä paikalta juostuna ja jos paranee niin siirretään.

Toisessa tapahtumassa kovinta vauhtia piti M60 sarjan Jukka Kauppila kirjaten kauden kärkiajaksi 30.21,6.  Kärkiletka hajosi vasta viimeisellä kilometrilla.  Toisena maaliin tuli Miesten yleisen 1. Heikki Tiiro ajalla 30.27,5 kuitaten edellisen kerran voittajan Sami Välimaan pitkällä loppukirillä.  Yleisen sarjan miesten väliin kiilasi päivän kolmanneksi nopein M35-sarjan Kyösti Kujala ajalla 30.35,5.

…. pistetilanne ja  lisää juttua tuloillaan…

Kuvat löytyvät kuvat välilehdeltä ja myös linkistä

2. Tapahtuman – kuvat

Ennakko:

Aseman8 – siirtyy ainakin tilapäisesti Urheilukentän tiloihin.  Kuvassa uusi paikka.  Koululaisilla on samaan aikaan itsenäisyyspäivä juhlat ja vanha paikka toimii klo 9 alkaen parkkipaikkana juhlioille.   Ilmoittautuminen siis Urheilukentän huoltorakennuksessä toisessa päässä urheilukentää kuin lähtö oli aijemmin.

Uudessa paikassa käytössä myös pukeutumis- ja pesutilan, joiden laatua emme ole päässeet vielä todentaa.  Kyllä siellä ainakin vaatteet vaihtaa.

Myös lähtö ja maali siirtyvät sinne!  Tarvittaessa Uimhallikin on käytössä.

Lähtöluettelo