Info

8. Kausi alkaa la 24.10.2020

8. kauden kalenteri :

Keräämme kokemuksia eka tapahtumasta ja seuraamme hallituksen linjauksia.  Muut tapahtumat päätetään myöhemmin.

Kilpailukeskus:

Haukiputaan Urheilukenttä

Ilmoittautuminen ja osanottomaksut:

Ilmoittautuminen:

Urheilukentän kahviossa(vanha keltainen rakennus).  Urheilukentän yleiset pukuhuoneet ovat käytössä.  Myös Uimahalli optio, jolloin osanottomaksun maksettuasi saat uimakopin avaimen ja voit käyttää uimahallin pukukoppia.  Ilmoittautumisen yhteydessä saat myös numerolapun ja ajanotossa käytettävän RFID laitteen, joka kiinnitetään oikeaan nilkkaan tai ranteeseen mukana tulevalla remmillä.

Osanottomaksu:

Tänä vuonna kokeilemme ja otamme käyttöön web-ilmoittaumisen ja syystä että osanottomaksut kiertävät yrityksen tilin kautta, niin niistä menee alv. 10% –> web-ilmoilla ja juoksemalla A8:a tuemme yhteiskunnan palveluja.  Järjestäjillä homma helpottuu –> laskimme osanottomaksun web-ilmoittautumiselle 5€. Tällöin maksu tulee tehdä ilmoittutumisen yhteydessä saadulla tiedoilla (email – lähtee heti ilmo napin painalluksesta joko kirjautumis osoitteeseeen tai jos annat ilmossa erillisen e-mailin niin siihen osoitteeseen).  Vaikka ilmoittaudut webissä käy infossa vahvistamassa osallistumisesi!!!

Myös paikanpäällä voi edelleen ilmoittautua,

  • Webissä, 5€ – ILMOITTUDU TÄSTÄ(linkki aukeaa lähempänä tapahtumaa).
  • Paikan päällä, 7 €,  uimalipun kanssa 10€ ja nuoret alle 16v 5€

Juoksijakortilla, Heiton jäsenkortilla ja Hanhelan Eeva-Liisan myöntämällä ompelukoneen ajokortilla alennus 2€.

Sarjat ja matkat:

8 km:

M, N, M/N18, M/N16, Ikäsarjat 5-Vuoden välein, Kunto

Lähtö: klo 11:00 Yhteislähtö / rolling-start –> Ajanotto lähtee lähtö/maali linjan ylityksestä.  Näin mahdollistamme turvavälit lähdössä.  Tavoitteena on että minutin sisään kaikki olisivat matkalla.

Reittikartta:
Reitti juostaan myötäpäivään.  Todennäköisesti tällä mennään, riippuu kilpailukeskuksen sijainnista.

Pistelasku(ranki):

Pistemäärä = (Voit.aika / kilp.aika) * 100 – (1 – sijoitus),  5-parasta pistemäärää lasketaan.   Viimeisessä osakilpailussa 10 % korotetut pisteet.

Palkinnot:

Pokalit sarjojen parhaille yhteispisteiden perusteella, järjestäjät pidättävät oikeuden palkita myös osakilpailuissa tai muilla perusteilla 😉

Osanottajien kesken arvotaan Sportti Oulu – Hannu Kaikkosen tekemä kuntotesti. Yhdestä osanotosta saa yhden arvonta mahdollisuuden.  Huom-nämähän taitaa olla veronalaista tuloa –> ilmoitus palkinnosta tehdään verottajan ohjeiden mukaan.